Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Επιστολη στον ΣΚΑΙ για τη φορολογία

Επιστολή στον ΣΚΑΙ


                        Αρη  γεια


  1. Τελευταία κάνεις πολλές παραχωρήσεις υπέρ της Ν.Δ. Ετσι βρέθηκες στριμωγμένος και με τον Παπαδημούλη και με τον Καμένο, δεν είναι εύκολο να τα βάλεις με καραβανάδες πολιτικούς.
  2. Εχω αγοράσει πριν από 50 χρόνια, αντί ευτελούς τιμήματος ένα οικόπεδο αναξιοποίητο και καλούμαι να πληρώνω ετήσιο φόρο – δήμευση- της περιουσίας μου, 10.000 ευρώ από μια σύνταξη 20.000 ευρώ το χρόνο. Εχω αγανακτήσει,  πληρώνουμε υπέρογκους φόρους για ένα ανύπαρκτο Κράτος. Οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί ανύπαρκτοι με αποτέλεσμα να πληρώνουν μόνο τα γνωστά υποζύγια. Η  εφαρμογή της Δικαιοσύνης ανύπαρκτη, οι δικηγόροι εκμεταλλεύονται τους ανύπαρκτους νόμους με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι και πολλές φορές τελικά ατιμώρητοι τρομοκράτες, ληστές, βιαστές, μιζαδόροι. Στρατιωτικοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι κατηγορούνται ότι  μοιράζονται τεράστιες μίζες.
    Οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι ή φοβούνται το πολιτικό κόστος και αδρανούν.
    Προτείνω στις ευρωεκλογές να αντιδράσουμε, μήπως και ταράξουμε το κατεστημένο και να απέχουμε ομαδικώς από αυτές. Αλλωστε και τι θα γίνει το πολύ πολύ να πάνε στην Ευρωβουλή περισσότεροι βουλευτές του ΚΚ και της ΧΑ και τι έγινε;
    Αθήνα 8.1.14
    Βασίλης Μαυρογένης
    Μηχανικός
    6946311636
    (Δεν είναι ανάγκη να δημοσιεύσεις  το σχόλιό μου άλλωστε τελευταία γίνεται σχετική επιλογή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου